Στέφανος Χάρης

Με Κώστα Νικολακόπουλο το ντιμπέιτ της Δευτέρας

Κώστας Νικολακόπουλος, Άρης Γάτας, Βαγγέλης Ιωάννου. Αυτό δεν θα είναι ντιμπέιτ, θα είναι ονείρωξη. Γράφει ο Στέφανος Χάρης.

Το ντιμπέιτ της Τετάρτης αγαπητέ αναγνώστη ήταν κατά γενική ομολογία λίγο πιο βαρετό απ’ το ιστορικό «Έχει γούστο» της Μπήλιως Τσουκαλά. Αν εξαιρέσεις το Βαγγέλα το Μεϊμαράκη, ο οποίος αναβλύζει γάργαρη μαγκιά από το μουστάκι του, άντε και τον τίμιο Καμμένο, που πάντα δικαιολογεί το επώνυμό του, όλοι οι άλλοι ήταν επιπέδου Superleague...

Γράφει ο Στέφανος Χάρης

Αλλά και οι δημοσιογράφοι δεν πήγαν πίσω. Αν εξαιρέσεις το γλυκό πουλί της νιότης (Μάκης Γιομπαζολιάς) όλοι οι άλλοι κινήθηκαν στη μετριότητα, με αποκορύφωμα τον Πάνο Χαρίτο, ο οποίος τις λίγες φορές που πήγε να ανάψει το ματς έκανε τον κυανόκρανο, ξενερώνοντας το σύμπαν. Αν ήταν στη θέση του Ευαγγελάτος, ακόμα θα ξεμαλλιάζονταν ο «Μεϊμάρ» με τον Καμμένο…

Τι χρειάζεται για να ζωντανέψει το ντιμπέιτ και να μην θυμίζει την Εθνική του Ρανιέρι; Τίποτα τρομερό. Δυο-τρεις διορθωτικές κινήσεις στους δημοσιογράφους μόνο. Κρατάς δηλαδή το Μάκαρο το Γιομπαζολιά (κολώνα της ομάδας), τη Σία Κοσιώνη, τη Ζαχαρέα και φυσικά την Όλγα Τρέμη (για να έχει εκπροσώπηση και η εθνική ελπίδων της δημοσιογραφίας) και προσθέτεις στο ρόστερ τρεις μεταγραφές αεροδρομίου:

Κώστας Νικολακόπουλος

Τον πετάς μέσα και ξέρεις ότι το ντιμπέιτ θα κάνει μεγαλύτερη τηλεθέαση και απ’ τη Eurovision με Ρουβά και Ρουσλάνα. Ο δαιμόνιος «Νικολακό» στην αρχή θα τους πάρει με το καλό «Τι κάνετε;» και στη συνέχεια με τις καίριες ερωτήσεις του θα λύσει όλες τις απορίες των ψηφοφόρων:

«Τι έχετε να πείτε για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό το Μάρτη του 1981;», «Ποια παράγκα (τι κάνετε σας ρώτησα;) δεν επιτρέπει στον Ολυμπιακό να κερδίζει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα με 36 βαθμούς διαφορά;», «Πόσα χρόνια έχει να πάρει πέναλτι ο Ολυμπιακός σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;», «Είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο Βλαχοδήμος των πλουσίων; Τι κάνετε;», «Έχει ο Μπεργκ τη σπιρτάδα και τα τελειώματα του Χάρα; Τι λένε οι τελικές; Τι και πώς ζουν ανάμεσά μας, τι κάνετε;».

Άρης Γάτας

Μπαίνει στο ντιμπέιτ φορτσάτος και σε ένα τέταρτο είσαι σίγουρος ότι ο Πάνος Χαρίτος θα ‘χει πετάξει το κοστούμι, θα ‘χει βάλει κράνος, αλεξίσφαιρο γιλέκο και θα νοσταλγεί τις ήσυχες βραδιές των βομβαρδισμών στη Βαγδάτη.

Με πέντε έξι αγαπησιάρικες ερωτησούλες τύπου: «Γιατί γελάς Καμμένε; Δεν βλέπεις τα χάλια του κόμματός σου ρε χλεχλέ;», «Πώς νιώθεις Φώφη που ‘χεις κάνει μούτι το ΠΑΣΟΚ και σε λίγο θα σε περάσουν και οι οικολόγοι πράσινοι;», «Ημιανάς Βαγγέλα. Προσχή. Καλλιόπη που σου είπα έκανες ή θα σε τεντώσω ψαρά;», «Κουτσούμπα, 3 λεπτά έχεις να πεις “όχι”. Είσαι καλά ή να φέρω την Εύα Καρνέιρο να σου κάνει μαλάξεις;», «Λαφαζάνη σβήσε το τσιγάρο ρε Σταύρο Λαμπριάκο της πολιτικής που δεν μπορείς να κρατηθείς πέντε λεπτά και θες να κυβερνήσεις κιόλας» θα χτυπήσουν κόκκινο τα μηχανάκια της AGB.

Βαγγέλης Ιωάννου

Με Βαγγέλη Ιωάννου θα ακούσουν το ντιμπέιτ και στη Σαχάρα ακόμα (μέχρι εκεί θα φτάσουν οι φωνές του). Ο Βαγγέλας ο Μεϊμαράκης θα είναι ο «Kill Bagg Na oume», ο Κουτσούμπας το «Βελούδινο σφυροδρέπανο» και ο ιδρώτας του Πάνου του Καμμένου «θα μοιάζει με σαμπάνια επιτυχίας». Αν μάλιστα η Φώφη του απαντήσει ότι θα στηρίξει Κυβέρνηση τριών κομμάτων ο Βαγγέλης θα ακουστεί στο Θεό: «Κυβέρνηση για τρεεεεεεεεεεεεεεεεεειςςς, νααααααααααααααααιιιιιιιιι»…

Μετά το ντιμπέιτ ο λατρεμένος Ιωάννου θα πλησιάσει τον Αλέξη Τσίπρα και θα του πει «You are a rhythm prime minister. You were on fire my man» και αφού κάνει ζντο με το Μάκη το Γιομπαζολιά θα πλησιάσει το φακό, θα πει «ήταν ένα γκραγκινιολικό, χιτσκοκικό φινάλε στο ντιμπέιτ» και αμέσως μετά θα χαμογελάσει πονηρά σαν το Λαφαζάνη στη διαφήμιση με το ταξί και θα συμπληρώσει: «Τα δυο πιο σημαντικά στοιχεία στο σύγχρονο μπάσκετ είναι το μακρινό ριμπάουντ και το τρολάρισμα στον Χατζηγεωργίου». Υπάρχει καλύτερο ντιμπέιτ και το θέλουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x